Groeiende praktijk

Een dag investeren in jouw groeiende en bloeiende (kinder)coachpraktijk

 

 

 

Van wens naar werkelijkheid
Bijna 6 jaar geleden schreef ik Pluk! Kindercoaching in bij de Kamer van Koophandel. Mijn wens was toen tijdens de opleiding tot ondernemend kindercoach om een bloeiende en groeiende kindercoachpraktijk te krijgen.
Maar hoe werkt dat? Niet wetende waar ik na een paar jaar zou staan.

Doen is het toverwoord!
Vele trainingen, workshops, onlineprogramma’s en een eigen businesscoach heb ik afgelopen jaren geplukt. En vooral dat gaan DOEN heeft gemaakt dat ik al enkele jaren een goed draaiende volle praktijk heb. Ik was nog nooit ondernemer geweest. Dus hoe werkt dat?

Proactief, stap voor stap!
Proactief heb ik op verschillende manieren iedere dag stap(pen) gezet. En soms is dat volharden en ook ik ontdekte de valkuilen en fouten.
Afgelopen jaren heb ik ook enkele (startende) kindercoaches begeleid in hun stappen. Daarnaast krijg ik vaak de vraag van (startend) kindercoaches of ze een kijkje in mijn praktijk en aanpak mogen hebben.

* Daarvoor is deze inspirerende dag bedoeld *
Samen sparren we over de stappen die ik afgelopen 6 jaar iedere keer heb gezet tot een bloeiend bedrijf. En onderzoeken we welke bij jou passen.

Met meer werkplezier, voldoende inkomen om weer te investeren en blijven groeien en balans tussen gezin en mijn praktijk.
Hoe jij jouw unieke praktijk nog meer vorm geeft en een continue stroom van klanten behoudt?

Deze dag delen we verschillende stappen die jij direct in kan gaan zetten. Met ook al een blik op jouw doelen voor het nieuwe jaar.
En alle vragen die jij wilt stellen waar jij tegen aan loopt.

* Wil jij deze dag vol proactieve tools mee plukken? *

Meld je nu aan om weer verder te zaaien en oogsten op jouw passende wijze.

Gewoon omdat ik jou ook gun dat je jouw specialisme vindt, weet hoe je jouw klanten vindt en hoe jij en jouw klanten de vruchten plukken van jouw unieke aanpak en niche.

Wanneer:
Zaterdag 21 september 2019
van 10.00-16.00 uur

Waar:
Pluk! Kindercoaching te Uden

Kosten:
137 euro inclusief BTW per persoon inclusief materialen, drinken en een lunch.

* En jij gaat naar huis met een informatieve proactieve reader met een helder overzicht voor jouw stappen *