Over mij

Kindercoach

Kinderen raken mij. Als puber wilde ik al met kinderen werken. Om die reden ben ik Sociaal Pedagogische Hulpverlening gaan studeren. Ik heb enkele jaren gewerkt met “moeilijk opvoedbare” kinderen. Daarna ben ik moeder geworden van drie zoons. Zij leren mij veel als mens en over het leven.
De passie om kinderen en ouders te coachen voelde ik al jaren borrelen. Kijken naar de wens van kinderen en hun kracht daarin ontdekken. Na de intensieve, gespecialiseerde beroepsopleiding bij Tori-Kindercoachopleiding maakte ik mijn passie werkelijkheid. Ik startte mijn eigen kindercoachpraktijk.

ikke8

“Na een workshop bij Bianca had ik direct een klik. Wat een energie en professionaliteit.
Haar aanpak en werkwijze spraken ons aan en hebben vervolgens een coachingstraject voor onze zoon gehad.”

Ik geef een levenslustige kijk op jongens energie 

Het verschil tussen jongens- en meisjesenergie interesseert mij. Als gevoelig meisje en onzekere tiener had ik mezelf krachtiger willen voelen. Ik was veel bezig in mijn hoofd en met mijn gevoel. Ik paste mezelf aan. Ik had toen willen leren omgaan met onzekerheid. Leren omgaan met wat er om me heen gebeurde. Grenzen leren aangeven. Stappen durven zetten. Vertrouwen hebben in mijn eigen kunnen. Geloven in mezelf. Mijn kwaliteiten ontdekken en deze durven te laten zien. Ik groeide op met een broer en veel jongens in de straat. Zij durfden wel. Zij maakten zich niet druk wat anderen vonden. Zij moesten bewegen, grenzen opzoeken en stappen zetten.

Jongensenergie is me gaan intrigeren. Door het opgroeien met een broer, het krijgen van drie zoons en andere jongens om me heen. Ik heb mezelf verdiept in verschillen tussen jongens en meisjes. Verschillen in ontwikkeling en gedrag. Deze ervaringen neem ik mee om me aan te sluiten op de belevingswereld van kinderen. Ouders en onderwijzers informeer ik over verschillen tussen jongens- en meisjes. Zodat ze bewuster met de verschillen om laten gaan.

Mijn missie is daarom om heel Nederland te leren om jongens energie op positieve wijze in te zetten. Samen ontdekken en ervaren hoe levenslustig het is om jongens energie dagelijks bewust in te zetten!
Om het minder als probleem te gaan zien, maar als uitdagende mogelijkheden. Om meer grip op en begrip voor kinderen met jongens energie te krijgen. Waardoor een positievere spiraal onstaat voor kinderen en hun opvoeders!
Kinderen en hun ouders wil ik deze jongens energie laten ontdekken en positief in laten zetten. Door basiskracht en levenslust te vergroten bij meisjes en jongens die hun eigenheid verliezen.
Omdat het leven veel te leuk is om jezelf aan de kant te zetten!

“Onze zoon vond het altijd erg leuk om naar Bianca te gaan. Hij kwam er altijd vrolijk en energiek van terug.
Zijn oogjes twinkelen nog steeds als je over haar spreekt”

ikke7-2

Verder …….  

Mijn enthousiasme, creativiteit, inlevingsvermogen en positiviteit zijn eigenschappen die goed van pas komen als kindercoach. Ik inspireer ouders en opvoeders. Door op positieve wijze naar kinderen, zichzelf en opvoeden te kijken. Ik wil kinderen begeleiden om op eigen kracht stappen te zetten. Stappen richting hun gewenste doel. In een huiselijke en vertrouwelijke sfeer.

“Natuur is de basis van alles!
Daarom werk ik graag buiten in de natuur.
En gaan we op zoek naar jouw natuurlijke IK en omgeving!
Want als je doet wat natuurlijk bij je hoort, dan ben je vanzelf echt jezelf.”

Buiten in de natuur zijn geeft mij rust. Ik houd van ontdekken en verkennen. Ik ben actief en energiek, een handwerker en een opruimer. Ik zorg graag voor mensen, maar vind ook mijn ontspanning in de momenten dat ik alleen ben. Ik ben een gids voor mensen om me heen om hen te inspireren en richting te geven. Moeder zijn voelt voor mij als leerzaam en onvoorwaardelijke liefde. Het is mijn bron van creativiteit en inspiratie. Verder schrijf ik graag en houd ik van fotograferen.

“Jongens, meisjes en hun ouders gun ik dat ze op eigen wijze mogen genieten. Met levenslust en basiskracht!”

websitewaarden3

Pluk jouw geluk en je dag,
Geniet daardoor meer op eigen wijze!

Bianca Verwijst – van de Burgt

Algemene voorwaarden

Privacybeleid