Kindercoaching

“Ontdek hoe je op eigen wijze wilt en kunt genieten. Wat geeft jou levenslust en basiskracht?”

De meeste kinderen worden geboren met levenslust. Gedurende hun ontwikkeling kunnen ze hun kind zijn verliezen. Door ervaringen in hun leven die minder prettig zijn. Of door hoge verwachtingen en veel prikkels in hun leefwereld. Ze genieten minder van zichzelf of de dingen om hen heen. Ontspannen en opladen gaat moeilijk. Met een vol hoofd rennen ze zichzelf voorbij.

“Persoonlijke groei en een proactieve houvast zijn belangrijke waarden voor mij in de trajecten op maat.
Vanuit speelse ruimte en jouw unieke magische dromen.
Vanuit innerlijke rust, stevige houvast en een inspirerend avontuur.”
Bianca van de Burgt, Pluk! Kindercoaching

Als ouders willen we dat onze kinderen lekker in hun vel zitten. We wensen dat ze opgroeien tot gelukkige volwassenen. Je kind kan in het dagelijkse leven tegen problemen aanlopen. Zorgen over je kind kunnen je diep raken. Als ouder kan het machteloos voelen. Je weet niet precies wat er in je kind omgaat.

Sinds een aantal weken huppelt hier een zingend jongetje door het huis.
Onze zoon vond dingen moeilijk… Mensen, dingen, situaties, de wereld…
Samen met Bianca heeft hij onderzocht hoe hij hier mee om kan gaan.
Hoe hij het voor hemzelf makkelijker kan maken.  Hij heeft zijn eigen kwaliteiten ontdekt en van haar geleerd dat het oké is dat hij is zoals hij is.
Op haar eigen energieke en bijzondere wijze neemt Bianca je kind mee op avontuur naar zichzelf, top!!

websiteplezier2

“Het was een fijne en nuttige tijd die onze zoon bij Pluk! Kindercoaching heeft gehad. Niet alleen nuttig en leerzaam voor hem, maar zéér zeker ook voor ons als ouders. Puzzelstukjes die op zijn plaats vielen om beter om te leren gaan met zijn gedragingen. We kunnen er nu beter mee omgaan en het beter plaatsen.”

“Opwaartse spiraal”

Soms loopt het even niet zo lekker. Kinderen en ouders kunnen dan een extra steuntje gebruiken. Ik gun kinderen een kindercoach. Om samen te onderzoeken wat je wens is. Ervaren hoe je op jouw manier stappen kan zetten. Met passende handvatten richting jouw doel. Stappen om jouw dagelijkse leven soepeler en makkelijker te maken. Stappen om het voor kinderen en ouders als opwaartse spiraal te voelen. Zelf ontdekken hoe je jezelf kan zijn en kind mag zijn. Onderzoeken welke passende antwoorden in jezelf zitten. Gedurende het traject begeleid ik kinderen en ouders.

“Het afgelopen jaar was heel leuk! Ik heb veel van jou geleerd. Zoals dat ik moet blijven wie ik ben!”

Kindercoaching

Ontdek op welke manier we positieve veranderingen kunnen maken. Leren om in mogelijkheden te denken in plaats van beperkingen. Leren vertrouwen op je eigen gevoel en kunnen. Soms ben je zo gewend om te kijken wat niet goed gaat. Je ziet dan niet meer wat juist wel goed gaat. Positief denken bepaalt hoe je je voelt en gedraagt. Ontdek hoe je baas kan zijn van jouw gedachten en gevoel.

Onze dochter had eerst niet echt een duidelijke grens. Nu wel! Pluk heeft veel voor haar en ons als ouders betekend.
Wij zijn enthousiast over Pluk en ik vertel aan iedereen dat je met een meisje ECHT bij jou terecht kunt.
Je hebt veel ervaring met jongens, maar alle kinderen (jongens maar ook zeker meisjes) verdienen jouw aandacht, luisterend oor, kijk op de grote wereld en liefde.

Ontdek jouw wens en kwaliteiten. Leer omgaan met jouw binnen- en buitenwereld. Ik geloof in het kijken naar de positieve kanten. In plaats van kijken wat niet goed gaat. Kinderen kunnen hierdoor weer groeien en bloeien. Zich krachtiger en gelukkiger voelen. Hun gevoel leren vertrouwen in plaats van een vol hoofd. Als je lekker in je vel zit, kun je verder ontwikkelen.

In mijn praktijk aan huis coach ik kinderen en jongeren. Op een laagdrempelige, kortdurende en praktische wijze. Ouders begeleid ik gedurende het traject.

Voor onze dochter heeft het opnieuw opbouwen van zelfvertrouwen en acceptatie van wie je bent bij Pluk een wereld van verschil heeft gemaakt. Je geeft kinderen zelfvertrouwen, je leert ze wie ze zijn en dat ze prima zijn zoals ze zijn. Anders zijn mag, dat hoort bij jou. Van jou is er tenslotte maar een en niemand kan zo goed jezelf zijn als jijzelf dat kunt. Zelfvertrouwen herwinnen, plezier en acceptatie zijn jouw toegevoegde waarde.
Je leert kinderen hun goede stevige basis neer te zetten. Pluk het geluk is tenslotte je motto!

zzzplekk

Algemene voorwaarden

Privacybeleid