Voor wie

Bij Pluk worden kinderen gecoacht die hun eigenheid verliezen. Kinderen die zichzelf niet laten zien. Ze doen juist erg hun best met wat er van hen gevraagd wordt. Ze kunnen zichzelf hierdoor wegcijferen en alleen voelen. Ze zijn aan het overleven in plaats van leven. Hun basiskracht raakt kwijt. Hun kleur verdwijnt. Dit raakt je als ouders.

Ik onderzoek en ontdek met deze kinderen wie ze zijn. Wat ze uniek maakt. Een dankbaar avontuur waarbij ik met aandacht, ruimte en nieuwsgierigheid hun talenten en eigen verlangens in beeld breng. Het is meer dan de moeite waard om deze bewust en actief te kunnen gaan leven. Want jezelf kennen is het begin van alle wijsheid. Niks moet, maar veel kan. Ik laat ze op hun unieke wijze ervaren hoe ze meer levenslust en basiskracht hun dagen mogen plukken.

Onze zoon heeft bij Pluk geleerd om sterker in zijn schoenen te staan. Hij heeft handvatten gekregen om anders te reageren op situaties die hij moeilijk vindt. Hij werd vooral vaak op school in situaties overvallen. Hij ging dan dingen doen waar hij zelf niet achter stond of zich terug trok. Terwijl hij eenmaal thuis erg boos werd. Hij zit nu beter in zijn vel en beweegt zich vrijer. Daarnaast hebben wij als ouders ook meer inzichten en handvatten gekregen om onze zoon hierbij te ondersteunen.

websitewie2

Gedurende een traject op maat laat ik ze verkennen wat ze zelf willen en kunnen in hun leven. En ervaren dat ze dat ook kunnen. Met versterkende gedachten hun zelfvertrouwen weer opbouwen. Want wanneer je overtuigd bent van jezelf, ken je je grenzen. Dan durf je deze grenzen ook aan te geven aan anderen. En met lef soms over grenzen heen te stappen. Ik leer ze letterlijk en figuurlijk sterk te staan. In beweging te komen en soms lekker hun eigen gang te gaan. Om onbezorgd kind te mogen zijn en te accepteren wie je bent. Om het zelf te voelen, te durven en het ook nog te doen. Veranderingen in hun denken en handelen. Verbinding met hun eigen beste zelf. Waardoor er meer grip bestaat op eigen lijf en leven. In balans met hun eigen binnen- en buitenwereld. Leren omgaan met frustraties. Plezier in te zijn wie ze zijn. Vol vertrouwen weer de wijde wereld in stappen. Jezelf staande kunnen houden in je dagelijkse leven. Sprankelend en vol kleur.

“Met avontuur jouw ruimte en bescherming ontdekken om vanuit eigen grip stevig verder te kunnen groeien.”
– Bianca, Pluk! Kindercoaching

Ik weet zelf hoe het is om op de achtergrond te kunnen verdwijnen. Maar ook om jezelf weer te herontdekken. Ik ben gedreven om de kracht in anderen naar boven te halen. Dat ze weten wie ze zijn, want dat maakt gelukkig.
Een andere manier van kijken naar eigenheid, levenslust en basiskracht. Deze drie eigenschappen vallen voor mij onder jongens energie.

Mijn missie is om heel Nederland deze jongens energie op positieve wijze in te laten zetten. Samen ontdekken en ervaren hoe levenslustig het is om jongens energie iedere dag positief te gebruiken.
Want het leven is veel te leuk om jezelf aan de kant te zetten!

Algemene voorwaarden

Privacybeleid

ebookpic11   ebookpic