Pluk Coaching

Nieuwsgierig? Vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Je bent van harte welkom om telefonisch, per mail of app contact met Pluk! op te nemen voor een eerste kennismakingscheck.
Stel gerust je vragen en deel je verhaal om te checken wat Pluk! voor jullie kan beteken.
 
Bianca van de Burgt
Pluk! Kindercoaching
Erkend Specialist voor: 
Gevoelige kinderen met een sterke wil en hun opvoeders

Hoornstraat 5
5402 HN Uden
06-27210362

Spreek bij geen gehoor de voicemail in en binnen 2 werkdagen neem ik zeker contact met je op.

info@plukkindercoaching.nl
www.plukkindercoaching.nl

KVK-nummer: 59041986
BTW-nummer: NL001766935B32

Meer informatie en inspiratie plukken?

Losse afspraken en trajecten worden niet vergoed door de zorgverzekering.

Niet tevreden over een traject op maat bij Pluk! Coaching?
Hier op de site van de NFG kun je kijken hoe en waar je terecht kan met jouw klacht (WKKGZ – Wet kwaliteit, klachten en geschillenzorg).

Hoog Gevoelig Sterke Wil Specialist 

Na de opleiding bij Janneke van Olphen en Arienne Klijn zit ik sinds de start in maart 2018 in de landelijke community voor “Hooggevoelig & Sterke Wil-specialisten”. 

Onze missie is (h)erkenning van het hooggevoelige kind met een sterke wil door inzicht te verruimen en handvatten te bieden.

Samen weer beweging krijgen in situaties waar kinderen, ouders en verzorgers in vastlopen.

Website voor specialisten “hooggevoelig en sterke wil -community”

Verder heb ik na een vervolgtraining sinds 2019 ook de licentie om de cursus van Janneke van Olphen met waardevolle inzichten en oefeningen verder te delen aan opvoeders.

De cursus is geeft inzicht waar je meteen praktisch mee aan de slag kan gaan. 

Je krijgt meer begrip voor je kind. Je kind voelt zich beter begrepen. Er komt meer vertrouwen en ontspanning in plaats van spanning en strijd tussen jou als opvoeder en jullie kind. 

Informatie over cursus “hooggevoelig & strong-willed kind”

Nederlandse Federatie Gezondheidszorg 

Pluk! Kindercoaching staat als zorgprofessional geregistreerd bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg.

Betrouwbaarheid en professionaliteit staan voorop door minimaal HBO-niveau geschoold te zijn, bij- en nascholing te volgen en deel te nemen aan inter- en/of supervisie.

Je Geboorte in Kaart

Dankbaar dat ik na de waardevolle licentietraining  “Je Geboorte In Kaart” mag inzetten sinds 2017 binnen mijn bedrijf.

Om de kracht van jouw geboorteverhaal of van je kind te onderzoeken. Wat zijn de verbanden tussen jouw start van het leven en hoe jij vandaag de dag de dingen aanpakt met jouw karaktereigenschappen, patronen en behoeften?

Gedrag wil begrepen worden en niet opgelost. Ik vertaal gedrag vanuit de start voor meer begrip en grip. Door een Geboorte-in-Kaart-traject ga je anders kijken naar gedrag van je kind of van jezelf.

Pluk! is geregistreerd coach bij de Innerlijke Familie

Na het afronden van de specialisatie-opleiding tot “Hooggevoelig & Stong-Willed Specialist” met Janneke van Olphen en Arienne Klijn staat Pluk! ook geregistreerd als coach bij de Schilden van de Innerlijke Familie.

Om samen spelenderwijs en nieuwsgierig een meer passende verbinding met elkaar te maken. Nog bewuster ontdekken, zien en begrijpen hoe jij en je kind in elkaar zitten. 

 

Coach Kind in Evenwicht/ Kinderbein en bewegen

Door de training Kinderbrein en bewegen/Kind in Evenwicht kijk ik nog bewuster naar de taal van het kinderlichaam. Omdat niet begrepen of niet gewenst gedrag kunnen ontstaan wanneer kinderlijf en kinderbrein elkaar niet begrijpen.  Om bewuster lekker in je vel te zitten. Om denken, voelen en doen beter in balans te brengen. Om kinderen vanuit veiligheid en ontspanning met oefeningen weer rustiger en bewuster te laten ontwikkelen.

Om nog bewuster naar het bewegen van het kind te kijken en te luisteren naar de lichaamstaal. Om emoties en spanningen nog beter uit het lijf te laten vloeien.  Om er weer beweging in te brengen!

Trainingen bij: www.carlavanwensen.nl

Kind in evenwicht is een snelle en speelse manier om te ontdekken waarom het kind fysiek en emotioneel vastloopt en wat er nodig is om het makkelijker te maken.

Bloggen

Schrijven past bij mij. Inspirerend en ontspannen.
Dankbaar ben ik om blogger te zijn bij het Online Magazine Mamsatwork. Daar deel ik mijn ervaringen voor werkende moeders.

Niet tevreden over een traject op maat bij Pluk! Coaching?
Hier kun je kijken hoe en waar je terecht kan met jouw klacht

!